The Single Best Strategy To Use For edirne prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Prefabrik evler; yerinde hızlı ve nispeten kolay şekilde monte edilebilir. Ancak bu her zaman böyle değildir. Her arsaya prefabrik ev inşa edilemez. Evin yapılacağı arsanın imarlı olması gerekiyor.

Evi kuracak firmaya, yapının kurulabilmesi için gerekli olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu kesinlikle hüsranla sonuçlanabilir. Belediye ve yetkili kurumlardan gerekli izinler alınmadan zemin betonu bile atmamanız gerekiyor.

Kırmızı alanları dolduralım Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Lütfen bu alanları düzeltip tekrar gönderelim

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

İki katlı prefabrik evler, tek kat prefabrik ev gibi fabrika ortamında prefabrik malzemelerden üretilmektedir. Tek katlı evler gibi hazırlanır ve talep edilen zemine kurulumu sağlanır.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta tekirdağ prefabrik ev olup klasik betonarme binalara göre yüksek tekirdağ prefabrik ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Prefabrik prefabrik ev fiyatları ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Kullanıcının yapması gerekenler ise kendileri için en uygun prefabrik evler arasından kişisel zevklerine uygun olanı seçmektir. Prefabrik ev yorumları ve değerlendirmelerinde de öne çıkan prefabrik ev kullanım avantajları ise şu şekilde sıralanabilir:

Bu hizmetleri prefabrik firmadan alabileceğiniz gibi kendi seçtiğiniz ustalardan da alabilirsiniz. Aşağıda bulunan fiyatlar tamamen tahminidir. Anahtar teslim hizmetimiz yoktur.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Yapımı son derece pratik ve hızlıdır. Her alana uygun ve istediğiniz kırklareli prefabrik ebatlarda imal edilebilir ve diğer yapı modellerine göre daha kısa bir zaman zarfında teslim edilir. Bu evlerin ayrıcalıklarından bir tanesi de, ilaveler yaparak genişletmenin mümkün olduğudur. Bu evin küçük geldiği zamanlarda istediğiniz boyutlarda oda, banyo ya da balkon ilave ettirebilirsiniz.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Belediyelerin prefabrik evler için arsalara ev yapma konusunda çeşitli kısıtlamaları vardır. İmarlı arsalara prefabrik ev yapılabilirken; tarımsal üretime uygun tarlalar için imar hukukunda imarsız arsa ibaresi vardır ve bu yüzden tarım arazilerine prefabrik ev yapılması izin verilmiyor.

Report this wiki page